Pārdomas par copi

Pārdomas par copi

svētdiena, 2015. gada 12. aprīlis

Peldošās gumijas Raza

   Nebija laika iemest tādu kā mazu atskaiti par vienu copes izbraucienu. Principā nekas īpašs tas
nebija, bet gribu atzīmēt peldošās ēdamās gumijas ko izmantoju. Dikti man viņas iepatikās, un viņas izrādījās arī stipri rezultatīvas. Pati cope bija marta beigās, kad pāris dienas laiks turējās krietni silts. Vieta - Lielupes līcis. Tehnika - nu protams, ka džigs. Sākumā tika likts lietā viss arsenāls - no Bait Breath līdz L Baits. Asaris klusēja, ja neskaita pāris sīkaļas. Pēc tam nāca kārta peldošajām gumijām. Īsumā uz šīm ēdamajām asaris atsaucās - nebija ļoti liels, bet tāds patīkams - 100+ grami.
   Šīs super gumijas ir Ukraiņu ražojuma Raza zīmola. Silikona forma ir jau vecu vecā Imakatsu Java Stick kopija. Materiāls viņām ir ļoti blīvs, no āķa nevar tik viegli novilkt nost. Tāpat viņas ir gana izturīgas pret asaru neganto pluinīšanu. 5 cm garš sava veida slag tipa māneklis. Ir pieejams arī 6.5 cm garumā. Smarža ir klasiskā krevete. Peldspēja viņam ir gana liela - montāžā ar ausaini braši ceļas augšā. Ar atvadnoij vispār viss ir smuki - 1.5 metra pavadu, lēnām ceļ uz augšu. Manuprāt tas arī bija galvenais pluss šiem mānekļiem, šajā konkrētajā copes reizē. Ir pieejama diezgan plaša krāsu palete. No šī zīmola vēl ir pieejami dažādi peldoši vēži, tvisteri un citas formas. 
   Negribu teikt ka uzreiz vajag mesties pirkt šīs gumijas čupām, bet ir vērts pievērst uzmanību. Domāju ka laikā, kad asaris ir galīgi pasīvs, šie mānekļi varētu papildus stimulēt strīpaino uz copi.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru