Pārdomas par copi

Pārdomas par copi

trešdiena, 2013. gada 20. novembris

Sen aizmirstais, labais...

Biju kādu laiku aizmirsis savu blogu. Galvenais iemesls bija laika trūkums organismā. Tāpat pa šo laiku ir notikuši dažādi notikumi, saistīti ar copi, kas manu mierīgo dzīvi ir nedaudz mainījuši. Pirmkārt šogad pirmo reizi startējām Latvijas čempionātā spiningošanā no laivām. Šis čempionāts aizņēma visu manu brīvo laiku vasarā - treniņi, dažādas taktikas plānošanas, un sacensības - šis viss ir ļoti laikietilpīgs process. Īsāk sakot, šis čempionāts priekš mūsu komandas aizgājā kā iesildīšanās tūre - bija gan veiksmes, gan neveiksmes. Rezultātā kopvērtējumā komanda 6 vietā, mana ekipāža individuāli - 11 vieta. Principā šis rezultāts, manuprāt, ir ļoti labs. Pirmajā posmā komandu ieskaitē dabūjām otro vietu, bet individuāli mūsu ekipāža - trešo vietu. Pārējie posmi bija ar mainīgām sekmēm. Laikam vissliktākais posms priekš mums bija Rušona ezerā - stabili palikām padsmitās vietās. Toties Daugavā "atkopāmies" un rezultāts ir kāds ir. Nākošgad mērķis, protams, ir uzlabot rezultātus!
Pēc tam sekoja vēl Latvijas Kausa izcīņa. Mūsu rezultāts - 11 vieta. Kaut kas īsti nevedās ar zivs pierunāšanu Ķīšezerā. It kā bijām uztaustījuši potenciālās vietas, arī ar tehniku vairāk vai mazāk viss bija skaidrs, bet nekā... Nu neko, šis bija arī pirmais kauss mūsu komandai.
Un tad laikam pagaidām, lielākā lieta, kas man aizmņem laiku. Šobrīd rakstu rakstus Copes Lietu žurnālam. Sagatavot vienu rakstu prasa diezgan daudz laika, līdz ar ko šinī blogā mēģināšu likt, apjomīgākus materiālus, bet nevaru apsolīt regularitāti. Katrā ziņā manus gara darbus varat lasīt žurnālā, katru mēnesi.
Savukārt šajā blogā mēģinšu likt vairāk vai mazāk informāciju par dažādiem jaunumiem, gan inventāra, gan ne tikai, kā arī dažādas atskaites no copes vietām, un citu, cerams, ka vērtīgu informāciju.
Ja kaut kas uz sirds, droši rakstam :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru