Pārdomas par copi

Pārdomas par copi

pirmdiena, 2015. gada 20. aprīlis

Ķīsis II

   Laiks skrien ātri, tāpēc atskaite par pēdējo copi ar novēlošanos. 18.04, sestdien, biju devies atkal Ķīša iekaršanā. Brīvdienas rīts, miegs nenāk un prieks doties uz copi. Laiks bija samēra silts, bet bija vējš. Un kā par nelaimi tieši no ezera puses, kas nozīmēja, ka tieši sejā :) Neko darīt. Uz dienas vidus pusi, vējš nedaudz pierima un viļņi arī palika mazāki. Kaut nedaudz, bet bija patīkamāk copēt. 
   Tīri no inventāra, turpināju mocīt atvadnoij pavadok. Šoreiz vēja un viļņu dēļ, palielināju svaru līdz veseliem 18 gramiem. Pārējais jau kā parasti - pavada no mono auklas, māneklis. Šoreiz nosacītais favorīts bija Keitech, Swing Impact 2'' violetā krāsā. Tieši šis krāsojums joprojām man labi strādā. Interesanti bet gandrīz tikpat veiksmīgs bija Swing Impact zilā krāsā. Tāpat šajā copē sāku testēt Lunker Hunt peldošās gumijas un Ukraiņu Fish Up ēdamos silikonus. Ļoti interesantas lietas, bet par tām noteikti būs atsevišķs ieraksts blogā - vienkārši ir pelnījušas :)
   Par lomiem, nekas diži spīdošs nebija. Asaris bija, pārsvarā smalks, neaktīvs. Katrā ziņā vienalga ir tik patīkami pavadīt rīta cēlienu copē :)

P. S. Bildes varēja būt labākas, bet iPhone šoreiz mani neklausīja :)

 





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru