Pārdomas par copi

Pārdomas par copi

svētdiena, 2015. gada 26. aprīlis

Dūņezers

   25.04 devāmies iekarot Dūņezeru un Dzirnupi. No rīta sākām copi Dzirnupē. Cilvēku, protams, daudz. Daudzi gan bija pludiņnieki, bet arī pa kādam spiningotājam varēja redzēt. Asaris bija. Tiesa nebija tāds izmērs kā nedēļas atpakaļ, bet vienalga asaris grozījās, tāds gana regulārs. No sākuma vajadzēja atrast spēli, bet kad atslēga rokās, tad viss notiek. Animācija ļoooti lēna, slinka. Es pārsvarā strādāju uz savu mīļo Bait Breath Micro Grub 2'' mānekli. Lielāku asaris īsti negribēja ēst.
   Pēc tam pārbraucām uz Dūņezeru. No sākuma bija doma copēt no laipām, bet par cik notika lielā talka, tad laipas laipni tika izvilktas laukā no ūdens. Līdz ar ko nekas cits neatlika kā doties vien uz copi no krasta un ar brišanu. Labi ka vaidersi bija līdzi :) Jāpiezīmē, ka laiks bija ļoti labs copei - vējš praktiski nekāds, patīkami. No krasta konkrētajā vietā bija pagrūti ķert, bet brienot nekādas problēmas. Asaris arī šeit bija. Mazais lielā skaitā, pie pašām niedrēm. Principā gandrīz katrā metienā cope. Tiesa izmērs nekāds, un čakars ar niedrēm. Offset āķi neizmantoju. Nākošajā krasta dislokācijā, jau atradām dažus nedaudz rupjākus pārstāvjus. No mānekļiem strādāja tas pats Micro Grub, Lunker Hunt May Bug un Spade Grub. Copes beigās vēl pieteicās viena zemmēra līdaka. Tāpat tiku pie dāvanas no ezera - voblera. Kas attiecas uz asariem, tad izskatījās ka visi jau ir veiksmīgi iznārstojuši, turklāt šeit asarim patika krietni agresīvāka animācija, nekā Dzirnupē. 
   Inventāru izmantoju Varivas Violente VLL-73-S, spole Daiwa Luvias'12 2004, Sunline Small Game PE #0.3 aukla, Varivas Light Game Shock Leader fluorokarbons 0.14mm, volframa ausaine, pārsvarā 2-3 gramu robežās.


Cīnamies
Magic strādā :)
Lielākas priekšrocības bija brienot
Gana patīkams izmērs :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru