Pārdomas par copi

Pārdomas par copi

ceturtdiena, 2015. gada 9. jūlijs

Ķīšezers jeb LR Čempionāta III posms - FINĀLS

Šobrīd jau esam veiksmīgi pievarējuši šī gada spiningošanas cempionātu no laivām. Jāsaka ka visai raibs mūsu komandai viņš ir sanācis. Tai pat laikā, kā katru gadu ir gūtas daudz jaunas un ne tik jaunas atziņas.
   Pēdejais posms šogad norisinājās Ķīšezerā, 4. un 5. jūlijā. Neilgi pirms čempionāta izmainījās laikapstākļi, iestājās visai karsts laiks. Jau pirmie treniņi ezerā parādīja ka zivju aktivitāte nemaz nav liela. Bieži vien daudzās točkās pat eholots nerādīja kādu dzīvību. Lielās plēsoņas vispār neizrādīja īsti nekādu interesi par mānekļiem. Asaris no jūras arī nebija ienācis ezerā. Reti kur viņš parādījās, turklāt ne tai smukākajā izmērā. Skaidrs bija ka mačos viegli nebūs, būs stipri jāstrādā lai tiktu pie smukiem bonusiem. Maču dienā karstums sita augstu vilni. Labi vismaz ka ezerā pūta pietiekami brāzmains vējš - šādā veidā vējš patīkami dzesēja mūs. Pirmajā dienā asari salasījām salīdzinoši raiti. Līdz ar ko palika laiks lai piestrādātu pie bonusa un asaru izmēra. Rezultātā ieskaldījām līdaku uz 57 cm, un zandartu uz 48 cm. Ļoti smuki bonusi, plus
Visi kopā
vēl pārējie asari, no 14 līdz 27 cm deva labus punktus - 12033. Pēc pirmās dienas esam 3 vietā. Pārinieki cīnījās tikai ar asari, kā rezultātā 6064 punkti.
   Otrā diena rīta posms prasīja nelielu taktikas maiņu. Principā rīta posmam vajadzētu būt nedaudz produktīvākam, bet priekš mums tā īsti nebija. Ļoti grūti mums gāja ar asari. Galīgi nevarējām uztaustīt to īsti veidu kā viņu paņemt. Rezultātā cīnījāmies, lai uzlabotu izmēru, kas rezultējās ar 7314 punktiem. Pariniekiem rīts bija labāks - 9512 punkti. Izbraucot krastā tapa skaidrs ka esam noslīdējuši gana daudz uz leju.
   Grande finale pēc posma ir sekojošs - 7. vieta mums, pāriniekiem 15. vieta, kas komandai dod 5. vietu. Kopsavilkums pa visu čempionātu ir skaudrāks - komandai 5. vieta. Individuāli mēs esam aiz 10-nieka robežas, bet mūsu pārinieki paliek 8. vietā, kas dod viņiem biļeti uz finālu Igaunijā.
   Šobrīd pēc mačiem lēnu garu sāku apkopot visu sezonu. Domas ir daudz, tāpat kā saprašanas par lietām, kas tika izdarītas pareizi un varbūt ne tik ļoti. Bet kā jau es minēju ar katru gadu krājam papildus pieredzi. Sports paliek sports, šiet ļoti daudz ko nosaka pareiza taktika, kā arī kur nu bez veiksmes. Katrā ziņā mači ir vērtīga lieta, var sevi pārbaudīt nedaudz uz izturību :)

Apbalvošana, tiesa ne mūsu :))
Treniņu asari

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru