Pārdomas par copi

Pārdomas par copi

otrdiena, 2014. gada 19. augusts

Atbalstīsim Latvijas izlasi!!!

   Iepostēju lūgumu zemāk:

Lūdzam uz mirkli aizmirst individuālās komandas, netirzāt personālijas, konkurentus, biznesus, sponsorus, reklāmdevējus, politiskos uzskatus, „kā labāk”, „kā būtu”, „kas jāmaina” un citas lietas. Ir iespēja atbalstīt, palīdzēt un vairot cerības lepoties!


Uz doto brīdi situācija ir izveidojusies šāda. No 4. – 5. oktobrim, Buržē (Lac du Bourget) ezerā, Francijā notiks Pasaules čempionāts spiningošanā no laivām. Latviju pārstāvēs Vitālijs Karpenkovs, Guntis Riekstiņš, Igors Fiļipovs, Juris Boldirevs, Ainārs Eglītis un Uģis Circenis, izlases treneris Harijs Raciborskis. Izlasi veido pieredzējuši šī sporta veida fanātiķi, reitingu tabulu līderi un neskaitāmu kausu un medaļu īpašnieki un cerības tikt pie medaļām pasaules mērogā ir ļoti reālas, ja nebūtu viens „bet”. Buržē (Lac du Bourget) ir ar Latvijas ūdeņiem nesalīdzināms, mūsējiem absolūti nepazīstams kalnu ezers – kristāldzidrs ūdens, vidējais dziļums 85m, maksimālais - 145m, zivis – līdaka, asaris, zandarts, bass utt. Informācija par ūdenstilpni ir ļoti skopa un pirms sacensībām maz pieejama. Lai arī kādas būtu iemaņas, aprīkojums, profesionalitāte un veiksmes faktora klātbūtne, ar to var nepietikt. Ja gribam sagaidīt rezultātus, nevis paļauties uz brīnumu, arī mūsu izlasei ir ļoti būtiski kaut reizi aizbraukt uz treniņiem un ezeru iepazīt, kā to dara citu valstu komandas. Latvijas Makšķerēšanas Sporta Federācija un sponsoru atbalsts sedz izdevumus, kas saistīti ar dalību sacensībās, tomēr treniņiem līdzekļu nepietiek. Dalībnieki ir gatavi ieguldīt arī savus līdzekļus, tomēr ar to ir par maz. Visi potenciālie sponsori ir apzināti, uzrunāti un iespējamais atbalsts saņemts, tomēr arī ar to ir par maz.

Uz doto brīdi vismaz 4500 EUR kavē mūsu izlasi septembra vidū doties ceļā.


Izlase šogad ir spēcīga, puiši zinoši un varoši, bet rokas ir sasietas tīri tamdēļ, ka sacensību vieta ir pilnīgi nepazīstama un makšķerēšanas apstākļi krasi atšķirīgi tiem, kas ir Latvijā. Būtībā tas ir absurds sūtīt pārstāvjus uz PČ ar jau pašā saknē sagrautu pašapziņu, "informācijas trūkst... ezers ir absolūti nepazīstams... naudas nav... ko ta mēs starp tiem spicajiem...utt. un cerēt no viņiem sagaidīt labus rezultātus.


Tāpēc nesēdēsim maliņā un neprātosim, dosim viņiem iespēju šoreiz izdarīt citādi, radīsim jaunu foruma tematu, nevis „būtu braukuši uz treniņiem, tad būtu”, bet „mūsējie malači!”


Lūgt nav viegli, tomēr mēs, biedrība „Sporta makšķerniekiem”, savu biedru, izlases dalībnieku vārdā lūdzam palīdzēt komandai sagatavoties, lai ir cerības atvest mājās medaļas ar ko mums visiem lepoties!


Lai nebūtu tā, ka tikai lūdzam, mēs un izlase esam gatavi dot kaut ko pretī:

1.Visu ziedotāju vārdi un uzvārdi, kā arī informācija un reportāžas par Latvijas izlases gaitām Septītajā Pasaules čempionātā Spiningošanā no Laivām, Francijā tiks publicēta biedrības „Sporta makšķerēšanai” „Facebook” mājas lapā.

2. Viens no ziedotājiem, pateicoties Latvijas makšķerēšanas biedrības atbalstam, saņems lielisku makšķerspoli Shimano Aernos 3000 SFA 119Eur vērtībā. Spoles ieguvēju noteiks izloze.

3. Desmit, no tiem, kuri būs ziedojuši vismaz 10 EUR, saņems dubultos ielūgumus tikties klātienē ar 2014.gada Latvijas izlases dalībniekiem. Ielūgumu ieguvējus noteiks izloze.

4. Visi, kas būs ziedojuši vismaz 50 EUR varēs saņemt parakstītu 2014.gada Latvijas izlases fotogrāfiju.

5. Trīs lielāko summu ziedotāji, būs laipni aicināti piedalīties īstā komandas treniņā gatavojoties Latvijas Kausam. Ja summas būs vienādas, treniņu dalībniekus noteiks izloze.


Katram no mums ir savas iespējas un savi finanšu resursi, tamdēļ mēs būsim pateicīgi par katru vienu atbalstu saskaņā ar katra iespējām. Lielas lietas var paveikt arī liekot kopā daudzas mazas. Ja katrs makšķerēšanas sporta atbalstītājs ziedotu nedaudz, kopā mēs varētu nodrošināt izlases treniņus Francijā. Aicinām nepalikt malā un ziedojumu ar norādi „Ziedojums Latvijas izlases spiningošanā atbalstam” lūdzam ieskaitīt biedrība „Sporta makšķerēšanai” (biedrībai ir sabiedriskā labuma guvēja statuss) kontā līdz 2014.gada 31.augustam.


Biedrība „Sporta makšķerēšanai”

Reģ.nr. 40008205703

A/S Swedbank

Konts: LV65HABA0551036135906


Visi saziedotie līdzekļi tiks izmantoti lai nodrošinātu Latvijas izlases treniņus Francijā. Ja tiks saziedots mazāk vai vairāk nekā nepieciešams, līdzekļi, informējot makšķerniekus par to izlietojumu, tiks izmantoti makšķerēšanas sporta atbalstam.


Laika nav daudz un mēs būtu ļoti pateicīgi, ja Jūs šo ziņu padotu tālāk tiem, kuri varētu mūsu izlasi atbalstīt.


Neskatoties uz to, ka no iepriekšējā aicinājuma Copes Lietas mājas lapā, uz šo dienu ir saziedoti 20 EUR, mēs negribētu ticēt, ka izlases panākumi vairumam ir vienaldzīgi.


Nav viegli prasīt otru reizi, bet ja mums visiem, kopīgiem spēkiem, izdotos aizsūtīt izlasi uz treniņiem, daudz vairāk par finansiālo, tas būtu neizmērojams un nenovērtējams morālais atbalsts, kas dotu puišiem papildus spēkus un enerģiju pārstāvēt mūsu valsti godam!


Viss ir Jūsu rokās makšķernieki un makšķernieces!

Manas domas - copmaņi Latvijā ir daudz, nedomāju ka ir problēma noziedot kaut pa 10 EUR. Tomēr te ir runa par pasaules līmeņa mačiem, par LATVIJAS izlasi, par MŪSĒJIEM !!!! Cik daudz naudas mēs izdodam prieš sava hobija, nebūsim žmogi, sametamies, lai ir iespējams parādīt, ka mūsu copmaņi IR pasaules līmeņa cienīgi!
Vai Tu jau atbalstīji Latvijas izlasi???

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru