Pārdomas par copi

Pārdomas par copi

pirmdiena, 2013. gada 30. decembris

Sen gaidītais


   Šajās dienās dabūju sen gaidītos mānekļus no mūsu lielajiem draugiem - Amerikas. Firma Lake Fork "Live" Magic Shad. Ja ieskatās, tad liekas kaut kur jau redzēts māneklis. Un tā arī ir. Principā šie ir kopija labi zināmajām Imakatsu Javallon silikona zivtiņām. Javallon man pašam ļoti patīk. Ir
Lake Fork silikona zivtiņas. Kā norādīts uz iepakojuma sālītas un ar ķiploku aromātu.
 daži momenti, kas šinī māneklī nav sevišķi izdevušies, bet tie ir lielākoties dēļ zivīm, kuras tiek ķertas, respektīvi līdakām. Astes daļa māneklim ļoti ātri tiek norauta, un to nevar nekādi izmainīt. Otra lieta, ka ļoti ātri izplīst vieta, kur tiek iedurts offset āķis, tad nākas griezt nost purna daļu, un māneklis saīsinās. Turpretī labākā īpašība ir neticami dabīgā spēle un kustība zem ūdens, ļoti reālistiski. Tad lūk par mūsu šīsdienas pacientu Lake Fork varu teikt tikai to, ka kustība zem ūdens ir ļoti laba, un ļoti dzīvīga. Šis te māneklis ir nedaudz plānāks par Imakatsu, un tas viņam dod zināmas sānu kustības. Vēl viena pozitīva lieta, Lake Fork mānekļi ir ēdami - respektīvi viņiem ir iestrādāts atraktants ar ķiploku aromātu, kā arī viņi ir impregnēti ar sāli. Es domāju ka šīs lietas tikai piesaistīs papildus zivs uzmanību.
Katrā ziņā gaidu sezonas atklāšanu, lai notestētu šo mānekli. Starp citu šai firmai ir vēl daudz dažādu interesantu mānekļu no silikona, kurus ir vērts apskatīt un arī iegādāties, saite uz mājas lapu zemāk.
http://www.lftlures.com

Oriģinālais Imakatsu Javallon


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru